Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

dinsdag 4 oktober 2011

Een ode aan .....................!!!!??????

Een vriendinnetjes moeder van Madelief (mijn dochter) houdt ook heel erg van haken en zij heeft mij de basis weer een beetje geleerd van haken waar ik erg blij mee bent!!!Dank je wel lieve Anneke!!!
Nou ja om het even kort te houden ik zeg heel erg vaak tegen haar waarom begin je geen blog ,want ze vind het wel leuk om mij af en toe te volgen zonder zelf een blog te hebben,je maakt zoveel leuke knuffels voor je dochter (Madelief haar vriendinnetje).
Oordeel zelf wat vinden jullie moet ze een eigen blog opstarten??
Ze is net als ik een beetje onzeker en ze weet niet zo goed hoe ze de foto s moet maken dus heb ik even wat foto s met haar gemaakt.

Zie hier het resultaat:


Ik vind ze helemaal geweldig net als haar gsm tasje (het uiltje)het bericht hieronder.Ze weet hier niets van dus ben benieuwd hoe ze reageert als ze dit ziet.Hihihihihihihihi stiekem he?
Vandaar deze ode!!!!!


Fijne week nog verder Lieve gr Jacqueline

10 opmerkingen:

Kaatje1010 zei

inderdaad! Héél mooi!

lien zei

Wat een leuke ode!
Anneke, je kunt in ieder geval veeeeeel beter haken dan ik hoor, dus start maar gauw een blog, kunnen we nog wat van je leren :-)

Desirée-ScrapDees zei

oh wat een leuke spulletjes heeft ze gemaakt, zeker meer dan de moeite waard om te laten zien! Maar ja, niet iedereen heeft de tijd ervoor om het te laten zien, maar ze hoeft zich zeker niet te schamen!

Esther zei

Wat zijn ze leuk Anneke, je blog zal er prachtig uitzien en ik ga je dan volgen, wat lief van je Jacqueline om haar op jou blog te laten zien, groetjes Esther.

Makkie zei

Heel leuk! Dat moet ze zeker doen. Haken is helemaal hot!
Fijne dag!

Soesa zei

Natuurlijk moet ze een blog starten; ga ik lekker volger worden!En een blog kun je ook gewoon een beetje anoniem houden, zo heb ik het verder aan niemand verteld; dit is lekker een stukje van mezelf en de mensen die ik op internet ontmoet.
Wat een leuke dingen heeft ze gemaakt, ga zo door!

Groetjes Soesa

Anneke zei

Lieve Jacqueline,
Wat een lieve verrassing! Zelfs ik moet toegeven dat ze er zo met het zonnetje schattig uitzien! Dank je wel voor je vertrouwen in mijn frutsels!

Margo zei

Wat een prachitge spulletjes, gewoon doen hoor een blogje opstarten !
Liefs
Margo

rianne atelier Koekendiefie zei

En Anneke ga je het doen?? Het ziet er toch leuk uit. De vlinders vind ik helemaal super leuk.
Gewoon doen, ik durfde eerst ook niet.
Groetjes Rianne.

Unknown zei

Je kunt het best hoor Anneke,
De haaksels zien er schattig uit.
Groetjes Brigitte