Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 28 september 2011

een opgepimpte fiets!!!

Madelief heeft sinds een paar maanden een mooie roze omafiets en ze wilde daar nog zo n bak op.Nou heeft ze van haar tnate zo n bakkersrek gekregen en hebben we een bak erop gekocht maar nou kan je daar van die mooie hoezen voor kopen en ik had nog oud zeil liggen en ik wilde natuurlijk een bijpassende stoelhoes dus ik creabea achter de naaimachine even een avondje meten en knippen en ziehier het resultaat ik vind hem helemaal goed gelukt en kindlief is er erg blij mee.
Nu gaat elke ochtend haar tas in de bak hihihihi.
Hoe vinden jullie dit uilen gsm hoesje?
Deze is niet door mij gemaakt hoor nou ja een klein aandeel is van mij en datzijn de lintjes hahahaha die heb ik mogen aan brengen grappig he ik vind hem helemaal fantastisch ik ga het ook eens proberen.Nog een fijne week verder ik ben nog even met verven verder gegaan want dat moest er ook maar eens van komen nog wat laatste dingen en ben nu alweer bijna klaar.

Lieve groetjes Jacqueline

8 opmerkingen:

Desirée-ScrapDees zei

gaaf die fiets zeg! Ik vind het zo jammer dat dochterlief er te oud voor is, maar ik zou die hele fiets van voor tot achter opgepimpt hebben!

Marjanne zei

Die fiets is helemaal het einde!! en dat uiltje ook!

Margo zei

Waaw wat geweldig zeg !
Liefs
Margo

Esther zei

Gave fiets, ik heb ook nog wat tafelzeil liggen voor fietstassen maar het komt er maar niet van, het mobiele hoedjes is prachtig, fijne dag groetjes Esther.

lien zei

Wat gaaf die fiets, echt een blikvanger!!

Roos zei

Wat is de fiets van je dochter mooi geworden, heb je leuk gedaan !
Ook het uiltjes-hoesje is geweldig, groetjes Roos

Makkie zei

Wat een bofbips die Madelief! Ik had vroeger ook wel op zo'n mooie fiets willen fietsen!
Hartelijks

Elizabeth zei

Die fiets is geweldig popie waarschijnlijk. En die uiltjes zijn heel lief.