Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 2 januari 2013

Het nieuwe jaar!!!!!!

Dag 2 van het nieuwe jaar!!!!Mijn kerstboom heb ik gisteren opgeruimd want hij viel zo erg uit als je er maar naar wees dacht hij van laat ik maar wat naalden verliezen hij was gewoon helemaal kaal wel jammer maar jah toch ook wel weer fijn gewoon alles weer normaal :-)
Ik heb deze vogeltjes op stok voor mijn ouders gemaakt met vlaggetjes onderaan want ze waren zoveel jaar getrouwd en ik had leuke vogeltjes gezien bij mijn eigen plekje leuke blog moeten jullie maar eens een kijkje nemen.
Dus heb ik deze gemaakt in het wit en grijs alleen is de grijze niet helemaal goed gegaan maar ach ze waren er blij mee en het was een leuk kleinigheidje.En mijn zus had een houten hart versierd.


En dan had ik nog een opdracht gemaakt een wallet voor pasjes een hele uitdaging maar ik vind hem toch echt wel leuk gelukt je kan er een stuk of 24 pasjes in kwijt dus genoeg denken jullie niet???


Lieve groetjes Jacqueline

11 opmerkingen:

Unknown zei

Wauw wat ontzettend leuk gedaan dat paartje en dat hart van je zus is ook al zo mooi! En dat tasje lijkt me reuze handig! Ik mag toch wel hopen dat dat genoeg is?!!

lien zei

Lief dat vogel-stelletje! Erg leuk gemaakt!!
Jammer he als de boom weer weg is, ik ben het maar steeds aan het uitstellen...Fijne dag nog! Groetjes Carolien

Nicole zei

Die bruidshanger is echt leuk! Handig om een paar stokjes bij elkaar te doen, zo zitten de vogeltjes steviger dus bedankt voor die tip hihi!
Wat is haken toch superleuk he!!! Een goed jaar!

Doortje Dartel zei

Ik vind dat bruidspaartje super leuk!

Esther zei

Wat een leuke vogeltjes je hartje en je pasjesmapje zijn geweldig wens jullie ook een gelukkig 2013 liefs Esther.

Roos zei

Lieve Jacqueline, de beste wensen voor 2013, dat het maar een mooi en creatief jaar voor jou en je gezin mag worden, mooie wallet voor pasjes heb je gemaakt !
Roos x

Unknown zei

ha die jacqueline,

een heel gelukkig nieuwjaar!!
Wat een leuk stelletje die vogeltjes ..schattig!

Groetjes Geriene

Saskia zei

wat leuk!

Angeline zei

Ik blijf ze leuk vinden die bruidsvogeltjes,ook zonder hun outfit!;-)

Bregit zei

Wat schattig dat bruidspaartje, de wallet voor de pasjes vind ik ook erg goed gelukt! leuke kleurtjes!
Groetjes van Bregit

Unknown zei

Ontzettend leuk die vogeltjes!! En je mapje, wow! Dat moet zeker genoeg zijn!! Ik ben inderdaad blij met de stempels van readkapke! En ben 'klaar' voor onze swap hoor ;-) liefs, Nancy