Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

maandag 20 augustus 2012

Leuke haaksels gemaakt.

Vandaag alweer de eerste officiele schooldag gehad!!!
Dochterlief vanmorgen naar school gebracht jeetje wat gaat het toch snel allemaal het lijkt wel gisteren dat we de eerste vakantiedag hadden maar helaas we moeten weer ritme erin zien te krijgen :-)

Ik heb het haakboekje met gehaakte applicaties (van Brenda Smits) gekocht en wat een heerlijkheid is dat zeg zulke leuke dingen om te maken en dit is het eerste probeerseltje vind hem zelf niet zo ok maar dochterlief is er helemaal blij mee.
Ik heb er een sleutelhanger van gemaakt omdat ze hem graag aan haar tas wilde hebben.


En dan voor een collega tje die jarig is geweest een slippertje gehaakt.
Ik kwam hem een keer tegenen vond het wel een keer leuk hem uit te proberen dus gelijk 2 in 1 en ik vind hem zo leuk :-) geworden (alleen heb ik s avonds foto s genomen dus ze zijn een beetje onduidelijk)
Ik heb de tut via het internet.


Vorige week zijn we nog een dagje naar Slagharen geweest zo n tijd geleden was dat jeetje wat een hoop is daar veranderd manlief was nog nooit geweest en kindlief vond het helemaal geweldig nou daar doe je het voor toch??
Aan het einde vd dag was er ook nog een carnavals parade echt super leuk om te zien het leek wel of we in Disney waren hahahahaha ook een hele tijd langs de kant wachten en megadruk ;-)
Vergeten jullie mijn give away niet je kan nog een weekje meedoen :-)


Lieve groetjes Jacqueline

11 opmerkingen:

Unknown zei

Ik vind de applicatie ook goed gelukt hoor, wat kun je toch veel mooie dingen zelf maken he?! Maar goed dat ik niet kan haken, zou het helemaal druk in mijn hoofd worden :P! En maar goed dat het zulk mooi weer is, voelt het misschien nog ietsje als vakantie?! Als het niet te warm is, ga ik morgen voor jouw aan de slag! (Anders werkt de gum niet mee)

Lief en Mooi zei

Ik vind je haaksels heel leuk! Hier is de school ook weer begonnen, heb nu alweer heimwee naar de vakantie, ik heb ze gewoon het liefst om me heen.

Esther zei

IK vond de vakantie ook altijd snel om was, nu zijn de heren allebei de deur uit en moet onze vakantie nog beginnen, wel lekker maar vind het nog steeds vreemd, de tijd gaat echt veel te snel, maar ja elke nadeel heeft zo zijn voordeel :-) je haakjerjes zijn prachtig vooral die slipper erg leuk. Fijne dag. Lieve groetjes Esther.

Saskia zei

Hier helaas ook weer naar school, die 6 weken zijn voorbij gevlogen.
Wat een leuke dingetjes heb je gemaakt

Unknown zei

Wat een mooie haaksels!
Zo'n slippertje heb ik ook gehaakt, leuk hè!

En ik ga me toch maar inschrijven bij je give away, nu ik die vrolijke kleurtjes weer zie kan ik het niet meer weerstaan :D

lien zei

Ohhh wat een leuke slippertjes!! Succes met weer in het ritme komen, hopelijk heeft dochterlief een leuke juf/meester en een leuke klas!

Unknown zei

Vind hem wel leuk hoor.
Kan Madelief weer de show stelen op school.
Geweldig de slipper.
XXX

Unknown zei

Ik vind hem ook erg leuk hoor, net als de slipper! Applicaties vind ik altijd superlastig! Leuke foto's van Slagharen, is voor mij ook heeeeel lang geleden haha. En ook hier de scholen weer begonnen, ook wel weer fijn, dat ritme, alleen het vroege opstaan ;-)
liefs, Nancy

Unknown zei

Wat heb je leuk gehaakt..die slippers*
Hier nu nog een week vakantie!
:Lekker, maar dan is het ook welletjes!
Groetjes Geriene

DEKAKADO zei

Wat een doddige slippertjes. Al jouw haakwerk vind ik subliem.Tja, voor je het weet hebben ze herfstvakantie. Want de tijd vliegt voorbij. Groetjes, Marleen.

jaliska zei

Hallo Jaqueline,

Via, via kwam ik op je blog.
Wat een leuke creaties staan er op.
En allemaal leuke vrolijke kleurtjes.
Ik ga je volgen, zelf ben ik redelijk nieuw in blogland.
Misschien vind je het leuk om bij een kijkje te nemen (en mij evt. te volgen)

www.jaliska.blogspot.nl

vriendelijke groet,
Marleen