Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 16 november 2011

gemaakt voor mijn lief

Deze handschoentjes heb ik gemaakt voor dochterlief want ja dr muts ( die heb ik al een keer laten zien en hij staat haar zo leuk)moet toch bij haar handschoentje passen voor nu is het te koud ze draagt ze nu met van die dunne vingerhandschoentjes eronder en dan zijn ze wel lekker warm en staat nog leuk ook!!!Ik ben op dit moment zo druk bezig met van alles en nog wat veel kadootjes, natuurlijk voor de Sint en voor de markt die we in december hebben zijn we ook druk.Dus reageer niet zo snel op de blogs maar jah dat komt best goed als alles weer achter de rug is!!!En de kadoos laat ik vd week nog wel zien want er zit er ook 1 bij die is voor iemand die mijn blog ook volgt dus ................. dan is het geen verrassing meer he!!!

Mijn what to do lijstje is zo lang dat ik wel voor een paar jaar bezig kan zijn maar jah wij allemaal toch?

Fijne week nog en heel veel warme groetjes.
Jacqueline

9 opmerkingen:

Pink Princess zei

Ja hoor, dat hebben we idd allemaal, zoveel ideeën en te weinig tijd hihi. Maar je handschoentjes zijn leuk geworden en ze staan super :)

Marjanne zei

wat ontzettend leuk!!!!

Unknown zei

Nice sis en lekker warm.
Werk ze.........
X

Gonny zei

Leuk geworden.
Wat zal ze er blij mee zijn.

Desirée-ScrapDees zei

mijn lijstje vorderd ook gestaag haha komt geen eind aan! Maar dochterlief heeft het niet meer koud én ziet er nog hip uit ook, leuk!

Esther zei

Wat een leuke handschoentjes heb je gemaakt, zeker lekker warm, su66 met je lijstje, ik heb ook nog zoveel te doen, zo kunnen we nog wel jaren bloggen ;-D groetjes Esther.

Margo zei

Wat prachtig zeg !
Waar haal jij toch al die leuke patroontjes ?
Als mijn meisjes dit zien mag ik dit ook direct aan mijn lijstje toevoegen!
Ik ben trouwens blij dat jij ook zo'n lang lijstje hebt en ik niet alleen ben :)
Liefs
Margo

lien zei

Leuk gemaakt! En je dochtertje is er zichtbaar blij mee, leuk meisje!!

Ellen de Boer zei

Wat superleuk die handschoenen en die muts trouwens ook! Zo leuk als je je lids blij kan maken met zelfgemaakte spullies. Dan geniet ik er nog extra van : D

Groetjes Ellen