Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

vrijdag 28 oktober 2011

Zoveel om te laten zien en te vertellen

Ik wil iedereen bedanken voor de jullie lieve berichtjes en we zijn as woensdag naar de winkel geweest en hebben onze spullentjes achter mogen laten en we kregen alleen maar lovende woorden van de eigenares.
Het was meer dan ze had gedacht en was zeker blij met mijn boodschappentas(die hangt nu mooi te wezen in de etalge met de capri sonne tasjes) en Capri Sonne tasjes.
Ik had nog een paar flessen gepimpt en een (ik vind hem helemaal geweldig)lijstje waar je je oorbellen in kwijt kan ik had zo iets van als ze hem niet wil nou dan hou ik hem mooi zelf maar ze vond hem ook helemaal leuk dus moet ik er nog 1 voor mezelf maken maar dat is gelukkig zo gebeurd :).
En ik had broches gemaakt voor moeder en kind van een tricot t shirt die vond ze helaas niet goed want ik had het met een lijmpistool gedaan maar als ik het met de hand doe dan is het wel ok.

hieronder nog een foto van de spullentjes.


En dan heb ik nog een konijntje gehaakt voor dochterlief ze wilde heel erg graag een konijntje want haar vriendinnetje heeft er ook 1.
Dus ik aan de haak maar ik vind hem niet zo goed geslaagd maar zij vind hem helemaal fantastisch.


We zijn zondag nog naar de bossen geweest met mijn zus (nu naar de echte bossen met echt heerlijke bomen en een boslucht super)en het was echt fantastisch weer lekker even in het zonnetje gelegen ook heerlijk hoor en veel bij elkaar gesprokkeld want ik wilde heel erg graag een herfsttak maken hier een mooie collage van het bos


En mijn tak is niet zo geworden als ik wilde maar dat is eigenlijk alleen maar tijdnood ik heb er een aantal vogeltjes in gemaakt en een paar paddestoelen maar wilde nog wat uiltjes haken maar dat komt volgende week wel goed hoop ik :)En ik heb onderin alles neergelegd wat we bij elkaar gesprokkeld hebben in het bos.


Nou dat is een heel lang bericht maar ik had ook zoveel te laten zien en te vertellen.

Ik wens jullie een heel fijn weekedn toe met heel veel zon!!!!

Lieve groetjes Jacqueline

10 opmerkingen:

Desirée-ScrapDees zei

nou je bent inderdaad druk druk druk geweest zeg! Vind je konijntje wel geslaagd hoor, maar ja ik ben zelf ook altijd kieskeurig als het mijn eigen knutsles betreft!

Elise zei

Wat leuk zeg, dat jullie spullen in de winkel mogen! Het ziet er allemaal erg leuk uit. Vooral de capri sonne spulletjes zijn erg leuk!

Gonny zei

Kwam via via op je blog terecht.
Wat een leuke frutsels en freubels maak je.

Groet, Gonny

Saskia zei

wat een leuke dingen heb je gemaakt en het konijntje vind ik een schatje

Marjanne zei

dat konijntje is een lieverdje zeg! wat supers voor jullie dat het goed gaat in het winkeltje

lien zei

Wat een mooie spulletjes heb je gemaakt voor de verkoop, erg leuk! En het konijntje is helemaal top, niet zo kritisch zijn hoor!!
Mooie foto's ook weer, lekker genieten met dit mooie weer he?
Liefs Carolien

vrouw Hommel zei

Gezellige foto's om te bekijken. En zo leuk dat jullie spulletjes nu in een winkel liggen, ben benieuwd of jullie straks nog veeéél meer moeten gaan maken.
fijn weekend

Unknown zei

Veel om te zien, maar veel leuks!!! En wat leuk van die winkel!! Je konijntje is trouwens superschattig!

rianne atelier Koekendiefie zei

Je hebt inderdaad veel om te laten zien. Leuke dingen allemaal. Je tak is ook erg leuk geworden zo echt herfst.
Groetjes Rianne.

debje zei

wat een schattige bunny...