Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

vrijdag 14 oktober 2011

druk druk druk druk

Ja wie niet eigenlijk he?
Bijna nergens tijd voor beetje jammer wel ook niet zoveel tijd meer om effe lekker te bloggen dus mijn excuse dat ik niet meer zoveel reageer maar jah dat komt vast allemaal wel weer goed hoor.
We zijn gevraagd door iemand en daar zijn we druk mee bezig ik zal snel daar meer over vertellen en laten zien.

Maar eerst nog even een cupcake die ik voor mijn zus heb gemaakt ze was daar al zo lang op aan het wachten (al vanaf de koningendag oepssss).Maar heb het toch voor elkaar gekregen om hem redelijk af te leveren ja al de eerste haaksels zijn moeilijk niet waar?

De foto is door mijn zus genomen want ik had er eingenlijk geen foto van gemaakt beetje jammer vond ik dat.Maar vandaar deze zwarte achtergrond en niet de achtergrond die jullie gewend zijn maar hij is goed te zien.
Bij ons is de herfst vakantie alweer begonnen dus dat wordt een lekker relax weekje volgende week niet meer haasten om op tijd op school te komen etc een fijn weekend en voor degene die ook vakantie hebben fijne vakantie toegewenst en hoop dat het weer ook lekker mee zit!!!!!Op hoop van zegen dan maar.

Lieve groetjes Jacqueline

11 opmerkingen:

Corine zei

Leuke sleutelhanger hoor :)..Héérlijk he?! De Herfstvakantie...bij ons ook vakantie volgende week..wij hebben er ook zin in...fijn weer uitslapen...joepie!!

Groetjes, Corine

Esther zei

Leuke sleutelhanger, ben benieuwd waar jullie mee bezig zijn vast iets leuks, Fijn weekend en lekker genieten van jullie herfstvakantie. Groetjes Esther.

Marjanne zei

wat leuk!! he lekker vakantie, dat zou ik ook wel willen...

Stina zei

wat een leukerd,en een fijne vakantie.

gr Stina

Margo zei

Die cupcake is geweldig en we kennen dat, soms is het gewoon te druk om te bloggen!
Geniet van de verlof !
Liefs
Margo

Muisje zei

Wat een leuke cupcake is het geworden.
fijne vakantie.

Groeten Herma

lien zei

Wat een leuke cupcakehanger! En nu heerlijk herfstvakantie! Wij moeten nog een weekje geduld hebben...
Geniet ervan!
Liefs Carolien

Soesa zei

Erg leuk gemaakt, die cupcake, op mijn haak-verlanglijstje staat hij ook nog. Gisteren heb ik in de bieb een leuk boekje gehaald waar nog meer van dit soort patroontjes in staan: zoetigheid haken.
En als je het druk hebt...niet erg, dan ga je je ook niet vervelen!

Groetjes Soesa

Desirée-ScrapDees zei

schandalig dat ze er zo lang op heeft moeten wachten! hihi Maar hij is wel leuk geworden super hoor!

Enne het waren vogeltjes hoor!

Roos zei

Leuke hanger heb je gehaakt, nu maak je mij wel erg nieuwsgierig ...ben heel benieuwd waar jullie mee bezig zijn, succes, groetjes Roos x

Unknown zei

De eerste dag is al goed begonnen ;-) Geniet van je vakantie! En je haakwerk is leuk zeg!! Vooral ook het vogeltje hieronder! Super!! liefs, Nancy