Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

donderdag 22 september 2011

Nog een kadootje

Ja het was vorige week de week van kadoos maken.
Mijn oom en tante waren 40 jaar getrouwd vorig weekend en het idee was van mijn zus omdat wij zelf niet uitgenodigd waren (wel mijn ouders logisch als je al het aanhang meeneemt kan je de Arena wel afhuren hihihihi )om ieder wat te maken we zijn met 3 meiden thuis en alle 3 heeft wel iets van creatieviteit in zich mijn oudste zus maakt graag mooie kaartjes dus dat was makkelijk ze heeft een prachtige kaart gemaakt met 4 losse kaartjes erin waar we een wens op konden schrijven heel erg leuk bedacht.
mijn andere zus heeft een collage met foto s gemaakt en ik heb 2 harten gemaakt met een letter van hun naam in het grijs/wit die paste ook nog in de kaart heel leuk om te doen.
Ze waren heel erg blij verrast dat we iets hadden meegeven aan onze ouders daardoor hebben we ook alle 3 een kaartje toegestuurd gekregen met hele lieve woorden.

Zie hieronder de hartjes en het mooie kaartjeFijne dag ik ga heerlijk van het zonnetje genieten en vergeet mijn GIVE AWAY niet nog 3 daagjes.Spannend mijn dochter doet maandag de trekking.

Lieve Groetjes Jacqueline

7 opmerkingen:

Roos zei

Ach wat leuk weer dit hartjes kado, erg origineel ook.
Dus buiten Brigitte, heb je nog een andere creatieve zus?
Is het geen tijd dat zij ook een blog begint dan hahaha.
Leuk hoor!
De kaart is ook prachtig trouwens...jullie kunnen er wat van!!!
Groetjes Roos

P.s. Spannend hoor de uitslag van je eerste giveaway..Ik hou het in de gaten, vind het notitie-boekje zo leuk......

Kimmie_NL zei

Wat een super leuk cadeautje, die hartjes zijn echt heel mooi, en die kaart dan... gewoon weg prachtig, en ook nog eens super leuk dat die hartjes er in passen... en ja je give away.. ik ben benieuwd!
Liefs,
Kimmie

Desirée-ScrapDees zei

oh wat leuk zeg, nou als ze daar niet blij mee zouden zijn geweest dan weet ik het ook niet meer!

Margo zei

Wat heb je dat prachtig gedaan zeg !
Liefs
Margo

lien zei

Wat lief dat jullie op deze mooie manier je bijdrage hebt geleverd! Kan me voorstellen dat de ontvangers erg blij waren! Fijn weekend!

Soesa zei

Hoi,

Ik heb je ge-tagd!!! Kijk even op mijn blog wat de bedoeling is!

Groetjes Soesa

Esther zei

Wat lief en wat een mooie hartjes, groetjes Esther.