Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

maandag 2 mei 2011

druk druk druk gehad

Zo dat is alweer even een tijdje geleden zeg.Ik heb het gewoon heel erg druk gehad de laatste paar weken dus vandaar dat ik nu pas een berichtje weer kan maken maar wel heel veel gebeurd voor degene die ook bij mijn zus kijken weten dat we de afgelopen week 3 markten hebben gehad 2 vorige week en nu afgelopen zaterdag met de koninginnendag en in de tussen tijd omdat het zo druk was hebben we ook nog vanalles moeten maken anders kregen we niet eens de kraam vol.
Wel goed natuurlijk maar als je 3 markten achter elkaar heb wordt dat flink doorwerken.
Ik zal een paar foto s laten zien van de markten het was enorm mooi weer vorige week zaterdag voor pasen was het eigenlijk voor het mooie te warm 1 e paasdag was het perfect en afgelopen weekend natuurlijk ook.

6 opmerkingen:

Esther zei

Wauw wat ziet er erg gezellig uit, wat een mooie kraam hebben jullie daar gehad, Groetjes Esther.

Stina zei

gezellig hoor een kraampje, met al dat leuks erop.

fijne week
gr Stina

Marjanne zei

dat ziet er goed uit zeg! En je banner van je blog is ook al zo leuk met die madeliefjes. Echt schattig

Unknown zei

Druk maar toch ook wel leuk.
XXX

Roos zei

Het ziet er echt heel erg gezellig uit, ik zag de foto's ook al bij brigitte. Jullie zijn er maar druk mee geweest, daarom erg fijn dat er ook goed verkocht is dit keer. Ik zou zeggen: GA ZO DOOR!!!! Op naar de volgende markt(en) Jammer dat ik niet in de buurt woon, anders was ik zeker bij jullie kraam komen kijken, groetjes roos

rianne atelier Koekendiefie zei

Het is inderdaad voor mij ook jammer dat ik niet in de buurt woon, anders kwam ik ook wel bij jullie wat kopen zie genoeg leuke dingen op de kraam. Geweldig leuk dat het deze keer wel een succes was. En je banner vind ik zo gezellig eruit zien.
Groetjes Rianne.