Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

donderdag 18 juli 2013

Hiep hiep hoera!!!!!!

Mijn kindlief alweer 11 jaar jaja waar blijft de tijd!!!!!
En jeetje wat gaat dat toch allemaal hard je hebt het niet eens door maar door naar je eigen kind te kijken en het te beleven met haar prachtig die leefdtijden allemaal elke leefdtijd heeft wel iets :-)
Maar zoals elk jaar maak ik een mooie poster voor haar om op het raam te plakken (echt leuk om te doen).
En het wordt ook elk jaar moeilijker maar voor nu heb ik een mooie slinger gebruikt van Topmodels!!!!!Helemaal geweldig nu hahahahaha.
En heerlijke zelfgemaakte taaten erbij mmmmjjjjammmmm en of ze lekker waren.




En dan het cadeau helemaal niet verwacht maar toch gekregen een tablet jawel een tablet met een goede hoes eromheen en een zelfgemaakte hoes erbij om in te vervoeren.




En het kinderfeestje helemaal leuk dit keer hebben we het thuis gevierd met zelf knutsellen :-) gelukkig had ik 4 paar handen extra erbij dus dat scheelt echt wel
We hebben houten figuurtjes beplakt met decopatch en ze hebben een vogelhuisje gepimpt (die was van papier)en dat allemaal van de action waar ik toch echt wel wekelijks te vinden bent :-0
En met heerlijke zelfgemaakte pannenkoeken die ze mochten versieren en als afsluiting een lekker ijsje als toetje.
Prachtig weer hadden we ook dus ze hebben buiten nog met waterballonnen gegooid naar elkaar hahahahahahaha dat was echt super leuk!!!!




Het was een hele leuke, gezellige dag voor iedereen!!!!!!
Dat was het weer.

Lieve groetjes Jacqueline

6 opmerkingen:

Doortje Dartel zei

Gefeliciteerd Madelief!
Wat ben toch heerlijk bezig geweest. Lekkere taarten en een mooie slinger.
Erg gezellig zo'n knutselfeestje thuis. Waar de a.tion toch niet goed voor is:)

Unknown zei

Gefeliciteerd!! Ziet er superleuk uit!!! En bedankt voor je berichtje!! liefs, Nancy

lien zei

Wat een leuke slinger! Zou mijn dochter ook geweldig vinden. Zij wordt volgende week 10. Tja, kleine meisjes worden groot!!

Angeline zei

Alsnog van Harte gefeliciteerd met je dochter!

Kimmie_NL zei

Een beetje laat, maar voor als nog van harte met je meisje, en ja, de tijd gaat veel te snel!! mijn oudste gaat al weer naar het voorgezet onderwijs... zo zitten ze in je buik, zo kunnen ze lopen, zo gaan ze naar de kleuterschool, en voor je het weet, zitten ze al weer op de middelbare school...
Maar.. gelukkig kunnen we nog steeds van ze genieten, want hoe dan ook, het zullen altijd je kleine meisjes blijven ;-))
Liefs,
Kimmie

Van mij, voor jou zei

dat ziet eruit als een gezellig feestje! die laptophoes, wauw! mag ik vragen waar je het hondenplaatje op hebt geprint? lieve groet kathy